VIDEO / AUDIO

Een greep uit ons repetoir van eigen (be)werk(ingen) vind je uiteraard op spotify.

Jaarlijks vieren wij ons eigen KLOMPENROCK. Een grote festivaltent opgebouwd tot de grootste feestboerderij van Brabant! We nodigen daar al onze muzikale vrinden uit, zoals Mooi Wark, Bökkers, Edrie Antonissen & De Rauwdouwers, BZB, Stonegood, de Boetners, etc, etc.. De 6e editie vindt plaats op vrijdag 24 januari 2020!!

Kroeg

We spelen in jouw favoriete kroeg de beste nummers van ál jouw boerenrock helden. Dat kan 'vol gas' of unplugged in de winterdag.

Of het nou 'n kermis of trekkertrek is.. van kleine tot grote feesttenten.. met 'n moddervette show gaat 't dak eraf met 100% live de bekendste plattelandsklassiekers, Co2-kannonen , confetti, Frikandellen-hengelen, etc, etc! 

Na 7 jaar zwoegen en zuipen brengen we eindelijk 'n show met volledig eigen (be)werk(ingen). We hebben de ervaring en showmanship om de hedendaagse festivalbezoeker te overdonderen met ons rock 'n loll circus.

Feesttent

Festival

 

DE BAND

Sinds 2012 speelt MEUK zijn boerenrock met een Brabants hart door heel Nederland op festivals, in feesttenten, dorpsfeesten, in cafés en alle andere plekken waar ze zitten te wachten op een echte boerenrock show met ballen en waar de tap niet snel leeg is!

Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt deze band een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden, zoals Jovink,  BZB, Rowwen hèze, WC-experience, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Normaal en vele anderen.

Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek.

 

 

 
 

Eerstvolgende show:

 

© 2019 MEUK. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now